• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Subaru

Er is een ruime keuze aan hondenrekken op de markt, en het maken van de juiste keuze voor uw Subaru kan moeilijk zijn. Gaat u voor de goedkope universele, of investeert u in een op maat gemaakte voor uw Forester, Legacy, Outback of Trezia? In ieder geval willen we graag enkele voordelen onder de aandacht brengen van de installatie van een rek dat op maat is gemaakt, specifiek voor het voertuig waarin u rijdt.


Het grootste voordeel van het Travall rek ten opzichte van de vele ‘universele’ typen rekken is zijn bewezen stevigheid. Het is gemaakt van hoogwaardig zacht staal en de manier waarop het aansluit op het interieur van uw Subaru maakt het ongelooflijk robuust. En dat is een belangrijke factor om te overwegen, met duizenden mensen die ieder jaar gewond raken door het soort losliggende items dat de meeste van ons wel eens bij zich hebben. Spullen zoals boodschappentassen, sportuitrustingen en gereedschap. Tijdens een botsing kunnen deze items vooruitvliegen met een hoge bewegingssnelheid en een gewicht dat veel hoger ligt dan het originele gewicht tijdens een stilstaande positie. Dit kan zowel de bestuurder en de inzittenden verwonden, maar met een Travall Rek geïnstalleerd, zal er een stevige barrière zijn die u gemoedsrust en bescherming tegen verwondingen bieden.

Een ander voordeel van de keuze voor een op maat gemaakte rek is het gemak waarmee het geplaatst kan worden. U zult duidelijke geïllustreerde instructies ontvangen en met slechts standaard gereedschap kunt u het rek ruim binnen 15 minuten in uw Subaru plaatsen. Boren en onooglijke modificaties aan het interieur van uw auto zullen niet nodig zijn, dit is opnieuw een vereiste van verscheidene voertuigspecifieke producten. Het kan verwijderd worden binnen enkele seconden en, indien niet gewenst tijdens een reis, kunt u het net zo eenvoudig weer herinstalleren.

Uw Travall Hondenrek zal voorzien zijn van een ultrasterke afwerking, waarbij gebruik is gemaakt van een unieke nylon poedercoating die het extreem krasbestandig maakt. Het rek komt in een aantrekkelijke grijze kleur, in een neutrale tint om het kleurenschema van het interieur van de meeste auto’s te complementeren.