• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Subaru

Als de veiligheid van uw passagiers en honden belangrijk voor u is als u met uw Subaru Forester, Outback of Legacy Sports Tourer onderweg bent, dan is een hondenrek van Travall de perfecte manier om uw kofferruimte af te schermen voor uw hond of maximale ruimte te creëeren voor bagage. De installatie van een Subaru hondenrek betekent ook het einde van modderige hondenpoten op uw schone bekleding of afleiding tijdens het rijden.


Ons Subaru hondenrek is maatgemaakt voor uw specifieke model en is ontworpen om eenvoudig zelf te installeren. We voorzien u van eenvoudig te volgen instructies en bevestigingen passend bij uw vehicle. Zoals al Travall’s Subaru accessoires, is dit premium product gemaakt van de beste beschikbare materialen. In dit geval is dat hooggradig lasergesneden staal met een unieke kraswerende poedercoating.

Als het uiterlijk van uw interieur voor u van belang is, bieden we een uitgebreid assortiment accessoires die uw Subaru op zijn best houden. Hierbij horen ook slijtvaste luxe Subaru velours vloermatten die beschikbaar zijn in een aantal aantrekkelijke kleuren. Ook kunt u online onze waterproof stoelhoezen kopen, gemaakt van sterk ademend nylon en ontworpen om vlekken te voorkomen.