• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Subaru

U kunt zeker veel bagage laden in het ruime interieur van Subaru’s veelzijdige Forester, inclusief de wastafel. Maar er is altijd de kans dat hoe meer u inpakt, des te groter de kans wordt dat een ongeluk zal plaatsvinden. Het is namelijk een feit dat de kofferbak een van de meest gebruikte ruimtes is van uw auto, en daarom meer gevoelig voor beschadigingen. Als u nog steeds het tapijt op de koffervloer heeft, is het zelfs nog waarschijnlijker dat er sporen van slijtage ontstaan.


De Subaru Kofferbakmat van Travall is gemaakt van een stevige en toch verrassend flexibele rubberen samenstelling die u bescherming zal bieden voor vele jaren, zonder te barsten of te verkleuren wat vaak gebeurt met de goedkopere kofferbakmatten. Het komt met een verhoogde buitenrand om enige gemorste vloeistoffen vast te houden en het is voorzien van een langhoudende vanillegeur om uw Forester net zo fris te laten ruiken als dat hij eruitziet. Deze slijtvaste en lichtgewicht mat zal ook weggeluiden en vibraties verminderen, ideaal als u vaak reist met een hond.

Een van de voornaamste voordelen van onze Kofferbakmat is dat het voertuigspecifiek is, dit betekent dat het vakkundig ontworpen en geproduceerd is exclusief voor de Subaru Forester. Niet alleen zal dit u de beste pasvorm geven, maar u zult ook in staat zijn om nog steeds al die handige bevestigingspunten in uw kofferbakvloer te gebruiken.