• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Suzuki

Door design innovatie en technische expertise te combineren, hebben we een hoogwaardig Hondenrek gecre?erd, exclusief voor uw Suzuki, of dit nu een Grand of SX4 is. Wat ons rek doet, is een stevige barrière tussen de inzittenden en losliggende bagage in de achterbak van uw auto vormen. Aangezien ze gewoonlijk een gewicht van 30kg kunnen absorberen met een bewegingssnelheid van 80km/h, is het zeker veel sterker dan ieder ander goedkoop, universeel type rek. En dit is een belangrijke factor om te overwegen wanneer u zich realiseert dat losse items – zoals gereedschap, boodschappentassen, bagage voor de jaarlijke vakantie of een kinderwagen voor een dagje uit – ernstige verwondingen kunnen veroorzaken bij u en uw inzittenden als uw Suzuki betrokken is bij een botsing.


De pasvorm zal ook superieur zijn omdat het Travall rek specifiek is gecre?rd voor uw merk en model. Maar dat betekent niet dat het moeilijk is om te installeren. In tegendeel, het duurt slechts ongeveer 10 minuten met standaard gereedschap. Indien niet gewenst, zult u het zelfs nog gemakkelijker vinden om te verwijderen, dit kost slechts seconden. En een ander groot voordeel is dat, in tegenstelling tot sommige voertuigspecifieke producten, onze geen modificaties aan het interieur van uw Suzuki vereisen, wat een groot voordeel is wanneer het aankomt op de wederverkoopwaarde.

Naast het verhogen van de veiligheid tijdens iedere reis, zijn onze hondenrekken, uiteraard, een ideale accessoire voor hondenbezitters. Niet in de laatste plaats omdat, onafhankelijk van hoeveel u van uw hond houdt, rijden zonder de constante afleidingen veel beter kan zijn. Als u zich zorgen maakt over de staat van de stoelen en bekleding van uw Suzuki, dan kunt u ook uitkijken naar een toekomst zonder al die smerige pootafdrukken.

Gebruik makend van onze jarenlange technische expertise, hebben we een hondenrek gecre?erd van hoogwaardig zacht staal met behulp van de allerlaatste productietechnieken, inclusief lasercutten en precisielassen. Ze zijn afgewerkt met een dikke nylon poedercoating (in een neutrale grijstint) wat ze erg sterk en extreem krasbestendig maakt.