• Dagelijkse verzending
  • Originele fabrieks kwaliteit
  • Eenvoudige montage

Rubber Matten voor Suzuki

Van modderige laarzen en gemorste frisdranken tot natte honden en het corrosieve strooizout tijdens de winter, er zijn veel dingen die vrij eenvoudig het interieur van uw Suzuki SX4 kunnen ru´neren. De ideale manier om dit ongewilde vuil te vermijden, plus uren onnodig schoonmaken, is door een set hoogwaardie, slijtvaste Rubber Automatten van Travall aan te schaffen.


Gemaakt van een geavanceerde rubberen samenstelling, zijn onze Suzuki matten extreem sterk en toch erg flexibel. Maar dat is niet de voornaamste reden waarom ze zo gemakkelijk te installeren zijn. Door gebruik te maken van de exacte afmetingen van het interieur van de SX4, hebben we op maat gemaakte matten ontwikkeld exclusief voor de auto waarin u rijdt, dit geeft ze een uitstekende pasvorm. Waar mogelijk, betekent het ook dat we in staat zijn om de matten te incorporeren met de bestaande bevestigingspunten van de auto; dit verzekert dat de matten op hun plek blijven zitten waar u ze wilt hebben, zonder verstrikt te raken onder de voetpedalen bijvoorbeeld.

Naast een opvallend ontwerp gebaseerd op een bandenprofielpatroon, zijn al onze Suzuki Automatten ook voorzien van een verhoogde maar toch onopvallende buitenrand, ontworpen om veilig vuil, puin en vloeistoffen vast te houden; een innovatie die de tapijten van uw SX4 kan beschermen tegen aanzienlijke schade. Uiteraard, zullen deze van vanillegeur voorziende matten ook uitstekend enige schade verbergen als de tapijten al aardig versleten zijn.