• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Rubber Matten voor Toyota

Als u niet uitkijkt naar het besteden van kostbare tijd aan het schoonmaken van de vloer van uw Toyota, waarom zou u dan niet investeren in slijtvaste, scherp geprijsde rubber automatten van Travall? Het is een investering die zich zeker zal lonen als u van mening bent dat u vaak puin en ander vuil met u meebrengt in de auto. En wie doet dit vroeg of laat nou niet? Er zijn honderden dingen die mogelijk het interieur van uw auto kunnen ruïneren; van onhandige kinderen met frisdrank en energierijke honden met vuile poten, tot wandelvrienden met modderige laarzen en kinderen met wagenziekte.


De mogelijke rommel van al deze situaties zal opgevangen en vastgehouden worden door het unieke patroon en de verhoogde rand van onze rubber automatten. U zult ondervinden dat de langhoudende vanillegeur waar we onze matten van hebben voorzien uw auto ook fris zal laten ruiken.

Dit zijn niet het soort matten die bij ieder merk en model passen. Gebruik makend van onze grote database van de voertuigspecificaties van alle toonaangevende producenten, zijn onze ontworpen en geproduceerd specifiek voor de auto waarin u rijdt, of dit nu een Toyota Yaris, RAV4, Auris, Aygo, Verso of Corolla is. Hierdoor zullen ze uitstekend passen en gemakkelijk te installeren zijn.