Honden drinkbak

Honden drinkbak

Travall presenteert met trots de Road Refresher hondendrinkbak. Wij garanderen dat deze ingenieuze anti-lekbak het einde betekent van morsen en lekken in de auto. De Road Refresher hondendrinkbak kan worden gevuld met water en dan in de auto gelaten worden voor de rest van uw rit, zodat u en uw hond stressvrij en gehydrateerd op uw bestemming aankomen. U kunt de drinkbak ook thuis gebruiken!

Waterbak

 

De Road Refresher hondendrinkbak heeft unieke Velcro klittebandbevestigingen aan de onderkant, zodat er bij gebruik met de Travall kofferbakmat geen kans is op knoeien van het drinkwater van uw hond. De bak komt ook met extra vaste pads om de bak aan andere oppervlakken te bevestigen. De bak is gemakkelijk in elkaar te zetten met drie aparte borden die in de juiste plaats worden geklikt. Deze borden kunnen gemakkelijk verwijderd worden om ze schoon te maken.

Road Refresher

 

De Road Refresher hondendrinkbak is een intelligent ontwerp dat een drijvend bord bevat, die kleine hoeveelheden water doorlaat om uw hond rustig te laten drinken. Bij een overvloed aan water, bijvoorbeeld bij remmen of een scherpe bocht, sluit de bak onmiddelijk de toevoer van water af, dit voorkomt morsen en lekken. Omdat de Road Refresher waterbak gemaakt is van hittebestendig, versterkt polypropeen, gaat deze lang mee en houdt het uw auto schoon.

Waterbak voor onderweg van Travall