• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Travall® SillGuards

Dorpelbeschermers
Klik hier om dorpelbeschermers voor uw auto te bekijken »

Travall?SillGuards

Autodorpels raken gemakkelijk beschadigd door schoeisel van bestuurders en passagiers die in en uit de auto stappen. En als je bedenkt wat de levensduur is van een auto en hoe vaak je in- en uitstapt, dan is zichtbare schade al gauw een onvermijdelijk gevolg. De complete set Travall SillGuards dorpelbeschermers biedt uitstekende bescherming tegen een relatief lage prijs. U bespaart zelfs geld, want kostbare reparaties aan dit deel van de auto dat altijd gevoelig zal blijven voor schade, zijn niet langer nodig.

Het is werkelijk heel eenvoudig om de Travall SillGuards te plaatsen. En dat kan ook snel. In de meeste gevallen is de klus binnen 20 minuten zeker geklaard. U hoeft slechts de afdeklaag van de dubbelzijdige plakstrip op de dorpelbeschermers los te trekken en ze vervolgens op de dorpels te plakken die u vóór het aanbrengen met de bijgeleverde handige doek heeft gewassen, gedroogd en ontvet. De tape, speciaal vervaardigd voor de auto-industrie door toonaangevend producent 3M™, is supersterk en zorgt ervoor dat de dorpelbeschermers stevig op hun plaats blijven. In tegenstelling tot sommige andere beschermers hoeft u voor onze dorpelbeschermers dus niet te boren.

Travall SillGuards dorpelbeschermers hebben nog een ander groot voordeel ten opzichte van vergelijkbare dorpelbeschermers die u online of in uw plaatselijke winkel voor autoaccessoires kunt aanschaffen: ze zijn exclusief ontworpen en vakkundig vervaardigd voor het merk en type auto waarin u rijdt. Travall SillGuards sluiten daarom naadloos aan op het interieur van uw auto. Behalve dat ze perfecte bescherming bieden, hebben ze dus ook een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn onze dorpelbeschermers dikker dan de meeste andere beschermers die doorgaans tussen 0,5 en 0,7 mm dik zijn. Het hoogwaardige roestvrij staal dat we gebruiken voor de Travall SillGuards heeft een dikte van 1 mm waardoor ze veel beter bestand zijn tegen harde stoten zonder te deuken.