• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Volkswagen

Met concurrerende prijzen voor al onze Volkswagen hondenrekken zijn we er zeker van dat u een passend aanbod vindt. Bij Travall hebben we Volkswagen hondenrekken voor meer dan tien verschillende models van deze auto. Dit betekent dat de kans groot is dat u ook voor uw auto een passend artikel zal vinden. Of u nu een Golf, Passat, Sharan of Touran rijdt, we hebben een Volkswagen hondenrek voor u. Bekijk deze vandaag nog. Vul uw autogegevens online in en we tonen u alle Volkswagen auto-accessoires beschikbaar voor uw model.


Al onze Volkswagen hondenrekken worden geproduceerd met gebruik van de beste materialen en de nieuwste technologie, wat ervoor zorgt dat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat wat zij kopen, lang mee zal gaan. Als extra zekerheid geven we een levenslange garantie op elk Volkswagen hondenrek verkocht bij Travall. Met dit in gedachten kunt u met een gerust hart uw hondenrek zo vaak plaatsen en er weer uithalen als u wilt.

De perfecte plek voor uw hond tijdens de reis is de kofferruimte. Als u vandaag nog een Volkswagen hondenrek uitkiest, helpt dit iedereen te beschermen die met u meereist, inclusief uw hond. Als u ook nog uw hond van uw bagage of boodschappen wilt scheiden, kijk dan bij de Volkswagen scheidingsrekken, die ook tegen tegen scherpe prijzen beschikbaar zijn.