• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Volkswagen

Als u eigenaar bent van een hond, hoe vaak heeft u dan modderige pootafdrukken op de stoelen en bekleding van uw Volkswagen schoon moeten maken? En, hoe vaak raakt u afgeleid door uw hond terwijl u zich probeert te focussen op de weg? Door een Travall Rek te plaatsen, kunt u een speciale, aparte plek voor hem in de achterbak van uw voertuig cre?eren. Maar ook als u niet in het bezit bent van een hond, kan het installeren van een rek nog steeds een goed idee zijn. Dat komt omdat onze rekken u en uw inzittenden ook kunnen beschermen als u zich op de weg bevindt.


Ieder jaar raken honderden mensen ernstig gewond door de alledaagse objecten die we allemaal wel eens bij ons hebben in onze auto’s. Tijdens een botsing, kunnen losliggende items zoals bagage en boodschappentassen gemakkelijk vooruitvliegen met een hoge bewegingssnelheid en, vanwege de natuurwet, met een gewicht dat veel hoger ligt dan het gewicht van het item in stilstaande positie. Dit effect kan nog veel zwaardere verwondingen veroorzaken als u zware items bij zich heeft, zoals gereedschap, kinderwagens of golf clubs. En zelfs plotseling remmen kan gevaarlijk blijken.

Dit is waarom het plaatsen van een Travall Rek in uw Volkswagen zo’n goed idee is, aangezien het zal werken als een barrière tussen enige losliggende bagage en de inzittenden van de auto. Maar pas op, niet ieder hondenrek is hiertoe in staat. We geloven dat geen enkel ‘universeel’ type rek, gemaakt voor veel verschillende merken en modellen, net zo veilig is als de onze. Die van ons zijn namelijk stevig genoeg om gewoonlijk een gewicht van 30kg te absorberen met een bewegingssnelheid van 80km/h. Dit kan levens redden.

Naast het gebruik van de beste beschikbare materialen, komt deze sterkte gedeeltelijk door het feit dat het Travall Rek exclusief gemaakt is voor de Volkswagen waarin u rijdt, of dit nu een Passat, Golf, Tiguan, Touareg, Touran, Sharan of Polo is. Dit op maat gemaakte ontwerp betekent ook dat onze rekken erg gemakkelijk thuis te installeren zijn – ruim binnen 15 minuten met slechts standaard gereedschap.