• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Volvo

Voor een Volvo hondenrek dat zonder aanpassingen in uw auto past, kiest u Travall . Al onze products worden geleverd met simpele instructies die ervoor zorgen dat uw accessoires snel, eenvoudig en effectief geplaatst kunnen worden. Het Volvo hondenrek houdt uw medereizigers veilig en omdat er geen speciale gereedschappen nodig zijn is het zo geplaatst. Aangezien elk hondenrek uit onze collectie maatgemaakt is voor een specifiek model, past het uitstekend en creëert een veilige plek in de kofferruimte voor uw geliefde viervoeter.


Gemaakt van gelaste stalen buizen is het rek zowel sterk als een eyecatcher in elk voertuig. Het frame van hoge kwaliteit staal zorgt ervoor dat uw hond op een vast plek in de auto zit en niet over de achterbank kan springen en de chauffeur afleiden bij het rijden. Als u er alles aan doet om veilig te reizen met iedereen in uw auto, dan zult u zien dat de reis een stuk plezieriger verloopt.

Het Volvo hondenrek is onderdeel van een groter aanbod van Volvo auto-accessoires, zoals handige Volvo stoelhoezen. Als u hulp of advies wilt bij de keuze van onze producten, aarzel dan niet en neem contact met ons op.