• Dagelijkse verzending
  • Originele fabrieks kwaliteit
  • Eenvoudige montage

Hondenrekken voor Volvo

Laat ons beginnen met te zeggen dat, ondanks de naam, Travall hondenrekken niet alleen geschikt zijn voor hondenbezitters. Indien u wel een huisdier heeft, hebben ze veel voordelen uiteraard. Niet in de laatste plaats door het feit dat het plaatsen van een rek in uw Volvo een einde zal betekenen aan modderige pootafdrukken op de stoelen en afleidingen terwijl u zich probeert te concentreren op het rijden. Maar ze kunnen u en uw inzittenden ook beschermen tegen de aanzienlijke gevaren van reizen met losliggende bagage in de kofferbak.


De dingen die we allemaal wel eens bij ons hebben in onze auto zien er misschien ongevaarlijk uit, maar wanneer ze tijdens een botsing door de cabine van de auto vliegen met een hoge bewegingssnelheid kunnen ze fataal blijken. Zelfs items van de wekelijkse boodschappen of bagage voor de vakantie kunnen aanzienlijke schade veroorzaken. Waneer het aankomt op zwaardere objecten, zoals gereedschapskisten en golf clubs, zijn de gevaren significant hoger. Aangezien het uitstekend in staat is om het proces te stoppen van substanti?le items die door de cabine vliegen met een hoge bewegingssnelheid, is het Travall Rek een gemakkelijke en betaalbare manier om u en uw inzittenden te beschermen.

Maar wat ons rek onderscheidt van de andere rekken, vooral van de goedkope universele rekken op de markt, is het feit dat ze specifiek op maat gemaakt zijn, speciaal voor het model van Volvo waarin u rijdt. Dus, of u nu in een Volvo V40, V50, V70 XC60, XC70 of XC90 rijdt, het zal specifiek voor uw auto gecre?erd zijn. Dit hoogwaardige ontwerp betekent dat u zult ondervinden dat ons Travall rek zeer gemakkelijk is om te plaatsen. Het zal met een duidelijke ge´llustreerde handleiding komen en u kunt het ruim binnen 15 minuten installeren. We zijn ons ervan bewust dat onze rekken niet altijd gewenst zijn tijdens iedere reis, dus ze kunnen gemakkelijk verwijderd worden in slechts enkele seconden, hetzelfde geldt voor de herplaatsing.

Al onze Volvo rekken zijn gemaakt van hoogwaardig zacht staal, waarover we een unieke, ultrasterke nylon poedercoating hebben geplaatst, hiervoor is gekozen vanwege de bewezen bestendigheid tegen krassen. Het komt in een aantrekkelijke grijstint waarvan we overtuigd zijn dat het de intereuren van de meeste moderne voertuigen complementeert.