• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Volvo

Gecre?erd om lang mee te gaan en ontworpen speciaal voor uw specifieke model van Volvo, de Travall Kofferbakmat is een hoogwaardig product dat zonder twijfel waar voor uw geld is, net zoals alle andere Volvo accessoires. Ze zijn gemakkelijk te installeren, eenvoudig te verwijderen en voorzien van een langhoudende vanillegeur. Of u nu modderige huisdieren, tuinafval of zwaar gereedschap bij u heeft, ze bieden een ideale bescherming tegen alledaags vuil en mogelijke slijtage.


Geproduceerd van een geavanceerde rubberen samenstelling die lichtgewicht en flexibel maar ook extreem slijtvast is, incorporeert onze Volvo Kofferbakmat een vernuftige verhoogde rand om te voorkomen dat enige gemorste vloeistoffen doorlekken naar de onderliggende vloer. Als de kofferbakvloer al beschadigd is, dan zal het plaatsen van onze mat uiteraard enige slijtage verbergen. Ook zijn ze zeer eenvoudig schoon te maken.

Een van de grootste voordelen van deze hoogwaardige Kofferbakmat is dat het exclusief gecre?erd is voor de auto waarin u rijdt of dit u een Volvo XC90, XC70, V50, V70 of XC60 is. Dus het moeizaam op maat knippen is geen vereiste zoals bij goedkopere universele typen matten. Dit betekent ook dat u nog steeds volledig toegang zult hebben tot al die handige bevestigingspunten in de vloer van uw kofferbak.