• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Rubber Matten voor Volvo

Als u in een Volvo V40 of XC60 rijdt, dan is dit een accessoire waar u niet zonder kunt. Met een set stevige maar lichtgewicht Travall Rubber Matten in uw auto, zal het interieur beschermd zijn tegen de vele dingen die het kunnen ruïneren – van modderige schoenen en gemorste frisdranken tot dingen zoals strooizout en zelfs wagenzieke kinderen. Dit soort schade kan zeer eenvoudig voorkomen, wat het uiterlijk van uw Volvo naar beneden haalt en, uiteindelijk, kan het zelfs de herverkoopwaarde negatief beïnvloeden.


Onze Volvo Automatten hebben vele voordelen ten opzichte van de goedkopere, universele typen matten die aangeboden worden in de meeste accessoire winkels. Niet alleen zijn ze gemaakt van een superieure rubberen samenstelling die niet zal barsten of verkleuren, ze zijn ook exclusief ontworpen voor gebruik in de auto waarin u rijdt – dit verzekert een perfecte pasvorm en een gemakkelijke installatie. De meerderheid van onze automatten maakt namelijk gebruik van de bestaande bevestigingspunten in uw auto, dit betekent dat de mat bij de bestuurder niet gevaarlijk kan blijken zoals een universele mat die verstrikt kan raken onder de pedalen.

Met een ooglijk bandenprofielpatroon, en voorzien van een aangename vanillegeur die lang zal meegaan, hebben onze matten voor de V40 en XC60 een verhoogde buitenrand die veilig enige gemorste vloeistoffen of vuil en puin die u onbedoeld in uw auto meebrengt vasthoudt.