BMW Accessoires


BMW auto accessoires van Travall zijn de perfecte aanvulling op uw voertuig, het verzekert dat u het beste uit iedere reis kunt halen. Vele families hebben huisdieren en we begrijpen hoe belangrijk die zijn. Maar een modderige, natte of energieke hond kan zijn tol eisen aan het interieur van uw voertuig. Met onze BMW auto accessoires kunnen we u helpen om alledaags vuil en slijtage tegen te gaan.


De accessoires, zoals ons hondenrek, zijn een perfecte manier om te verzekeren dat het interieur van uw auto schoon blijft. Bovenal bieden Travall hondenrekken en scheidingsrekken bescherming die essentieel is voor u, uw inzittenden en huisdieren. Het plaatsen van uw hond in de achterbak verzekert dat ze op hun plek zullen blijven, zonder u af te leiden van de weg. Ook hebben we kofferbakmatten en rubber matten. Beiden zijn uitgerust met een unieke verhoogde rand die veilig enige gemorste vloeistoffen en ander vuil vast zal houden, zonder het interieur van uw BMW te ruïneren.

Bovendien zijn zowel de kofferbakmat als de rubber mat voorzien van een aangename vanillegeur die lang mee zal gaan. Ideaal als u vaak natte honden bij u heeft die uw auto minder fris kunnen laten ruiken. Al onze accessoires zijn op maat gemaakt en dit biedt vele voordelen ten opzichte van de goedkopere alternatieve producten die beschikbaar zijn op de markt. Zo is de pasvorm van ons hondenrek en scheidingsrek perfect, dit kan simpelweg niet ge?venaard worden door de universele typen. Ook vereisen onze rubber matten en kofferbakmatten geen moeizame modificiaties waardoor u niet hoeft te knippen in de matten.

Kies vandaag nog voor Travall voor alle BMW auto accessoires die u nodig heeft. We hebben een eenvoudige online selecteerder die, wanneer ingevuld, u naar de exacte accessoires leidt die u nodig heeft. Dit betekent dat u in staat zult zijn om specifieke accessoires voor uw auto aan te schaffen. Ons assortiment bestaat uit accessoires voor onder andere de 1 Serie, 3 Serie, 5 Serie, X1, X3, X5 en de X6.