• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Chevrolet

Onze Chevrolet Kofferbakmatten zijn gemaakt van een sterke rubberen samenstelling die een antislip oppervlak heeft en voorzien is van een langhoudende vanillegeur waardoor het interieur van uw Trax fris zal ruiken voor vele maanden – dit is vooral handig als u vaak reist met uw hond in de achterbak van uw voertuig.


Als u zich zorgen maakt over gemorste vloeistoffen in de kofferbak van uw Trax, van de wekelijkse boodschappen bijvoorbeeld, zult u blij zijn om te horen dat de Travall Kofferbakmat met een erg handige buitenrand komt die zal voorkomen dat enige morsingen doorlekken naar het tapijt van de vloer van de kofferbak. En, als de kofferbak al tekenen van slijtage vertoont, zal het ook uitstekend enige schade verbergen.

Deze Chevrolet kofferbakmat is exclusief gemaakt voor de Trax dus u kunt er zeker van zijn dat het perfect zal passen. Naast het feit dat het gemakkelijk en snel geplaatst kan worden, is het ontworpen op zo’n manier dat u nog steeds volledig toegang zult hebben tot alle bestaande bevestigingspunten in de kofferruimte van uw voertuig.