• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Dacia

Er is geen twijfel mogelijk over de toenemende populariteit van Dacia als een welbekend merk voor kritische en prijsbewuste bestuurders, die kijken naar kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook is er geen twijfel mogelijk over onze plaats als ’s werelds toonaangevende merk op het gebied van voertuigspecifieke hondenrekken. Combineer deze twee eigenschappen en rust uw Dacia Duster, Sandero, Logan, Dokker of Lodgy uit met een hoogwaardige accessoire die op maat gemaakt is, specifiek voor de auto waarin u rijdt.


Hoewel de naam hondenrekken luidt, zijn ze niet alleen geschikt voor hondeneigenaren. En u heeft zeker geen trouwe viervoeter nodig om de voordelen te begrijpen van de plaatsing van een rek. Zo kunnen ze ook een grote rol in de verkeersveiligheid spelen, door het soort losse bagage, die bijna elke autobezitter vroeg of laat in de achterbak van zijn voertuig heeft, veilig op te bergen. We hebben het hier over voorwerpen als de wekelijkse boodschappen, sportuitrustingen, tuinafval of bagage. Deze kunnen allemaal, als ze onbeveiligd achtergelaten worden, gevaarlijk zijn of zelfs fataal bij een botsing. Zelfs kleine en op het eerste gezicht onschuldige items kunnen verwonding veroorzaken bij de bestuurder en de inzittenden tijdens een autorit. Dit weten de honderden mensen die ieder jaar ernstig gewond raken door losse bagage in hun auto.

De op maat gemaakte pasvorm van onze rekken betekent dat ze een stuk steviger zijn dan de goedkope hondenrekken, die zijn gemaakt voor ieder type voertuig of model. Ze zijn dus veel beter in staat om het proces van mogelijk gevaarlijke objecten te stoppen. Het materiaal dat we hebben gekozen voor de rekken draagt hier ook aan bij; hoogwaardig zacht staal dat gelasercut is en precisiegelast, gebruik makend van de laatste productietechnieken.

Natuurlijk hebben hondenbezitters ook veel baat bij onze rekken, niet alleen omdat het plaatsen van een rek in uw Dacia zal betekenen dat u geen vieze stoelen of bekleding meer heeft door de modderige poten van uw hond. Het reizen zal ook een stuk minder stressvol zijn, omdat u al uw aandacht op de weg kunt houden, zonder enige afleidingen.