• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Dacia

Hier bij Travall streven we naar een ruim aanbod aan auto-accessoires voor een verscheidenheid aan merken en modellen. Op onze website vindt u een selectie Dacia hondenrekken die op maat zijn gemaakt naar de specificaties van uw auto. We hebben Dacia hondenrekken voor voor onder enere de Duster, Sandero, Sandero Stepway en de Logan. Deze producten zijn in eigen huis ontworpen en geproduceerd om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te bieden.


Onze Dacia hondenrekken zijn ontworpen om uw hond gedurende de gehele reis te beschermen. Niet alleen is uw hond veilig terwijl hij in uw Dacia meerijdt; u zal hierdoor ook minder afgeleid worden van de weg. Het hondenrek voorkomt dat de hond de hele auto doorspringt, terwijl hij nog steeds zijn medereizigers kan zien en uit het raam kan kijken. De Dacia hondenrekken zijn vervaardigd van stalen buizen en gelast gaaswerk die met een laser zijn gesneden voor ultieme precisie. Vervolgens krijgen ze een sterke nylon poedercoatong die ervoor zorgt dat de rekken sterk en duurzaam zijn.

Het installeren van een Dacia hondrek is eenvoudig. Dit betekent dat u het direct in gebruik kunt nemen. Eenmaal ge´nstalleerd, is het hondenrek gemakkelijk uit te nemen, klaar voor toekomstig gebruik. Onze veelzijdige hondenrekken verhinderen ook dat de bagage uit de kofferruimte op uw achterbank valt. Dus als u op zoek bent naar een hondenrek dat ook als een bagagerek fungeert, dan zijn onze Dacia hondenrekken een geweldige optie voor u.

Voor meer Dacia auto-accessoires kunt u een kijkje nemen bij onze Dacia autostoelhoezen en Dacia scheidingsrekken.