• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Fiat

Travall biedt een ruime collectie auto-accessoires, waaronder Fiat hondenrekken. De Fiat hondenrekken die wij leveren zijn speciaal ontworpen voor o.a. de Doblo, Grande Punto en de Ulyssee en zorgen ervoor dat u en uw hond een veilige reis hebben, elke keer als u samen op pad gaat.


Onze Fiat hondenrekken belemmeren uw zicht naar achteren niet. Gemaakt van hoge kwaliteit staal en gaaswerk, worden onze Fiat hondenrekken geproduceerd met precisie om een optimale pasvorm te bereiken. Fiat hondenrekken kunnen zonder hulp van een professional in uw auto geplaatst worden, zonder aanpassingen aan uw auto. Het installatieproces is eenvoudig en beschadigt uw auto niet bij het plaatsen van het hondenrek. Ook zijn onze Fiat hondenrekken zo gemaakt dat ze zo min mogelijk ruimte innemen en daardoor houdt u veel ruimte in uw kofferbak over voor uw bezittingen en/of uw hond.

Met een hondenrek van Travall kan uw hond gewoon bewegen in de kofferruimte zonder zich opgesloten te voelen. Uw hond kan naar buiten kijken en voelt zich prettig omdat hij de passagiers in de auto kan zien, terwijl hij zijn eigen veilige plek heeft tijdens het rijden. Waarom probeert u onze stoelhoezen niet? Ze passen perfect over uw autostoelen en houden ze schoon en beschermen tegen slijtage.

Voor meer Fiat auto-accessoires kunt u een kijkje nemen bij onze collectie Fiat vloermatten.