• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Fiat

Of u nu in een Grand Punto, Doblo, 500L, Freemont, Sedici of zelfs de smallere Panda rijdt, we hebben een hoogwaardig hondenrek voor uw Fiat gecre?erd. En wat ze zo uitstekend maakt is dat het op maat gemaakt is alleen voor uw specifieke model en zelfs het bijbehorende productiejaar. Dit geeft ze het grote voordeel van een gemakkelijke plaatsing en het lijkt alsof ze al rechtstreeks uit de fabriek kwamen met uw auto. We denken dat het zeker beter zal passen en beter eruit zal zien dan alle andere goedkopere rekken die, op de een of andere manier, in ieder voertuig passen.


Het zal ook sterker zijn, wat belangrijk is. Zeker als u er bij stilstaat dat een hoog aantal zware ongevallen veroorzaakt wordt door losliggende bagage in auto’s. Dit betekent dat voorwerpen zoals gereedschap, vrijetijdsartikelen en zelf de wekelijkse boodschappen aanzienlijke schade kunnen veroorzaken. In feite kunnen dergelijke items veel meer wegen dan hun orginele gewicht wanneer ze door de cabine heenvliegen na een botsing, dit komt door de eenvoudige natuurkundige wetten. Zelfs scherpe bochten en plotseling remmen kunnen verwondingen aan u of uw inzittenden veroorzaken.

Als u zowel een hond en een Fiat heeft, dan zal het plaatsen van ons rek betekenen dat u eindelijk kunt rijden zonder enige mogelijk gevaarlijke afleidingen van uw huisdier. Omdat ze op hun eigen plek in de achterbak van uw auto zitten, zult u zich ook geen zorgen hoeven te maken over modderige poten die uw schone bekleding en tapijten verpesten.

Onze Fiat Hondenrekken zijn vakkundig ontworpen met hoogwaardig zacht metaal, gebruik makend van de allerlaatste productietechnieken, inclusief lasersnijden en precisielassen. Ze zijn afgewerkt met een dikke nylon poedercoating (in een neutrale grijstint), wat ze erg sterk en extreem bestendig maakt tegen krassen. U kunt het rek gemakkelijk installeren ruim binnen 15 minuten, door de duidelijke bijgeleverde instructies te volgen. Het rek kan gemakkelijk verwijderd worden in seconden, indien het niet gewenst is tijdens een trip.