• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Rubber Matten voor Fiat

Laten we eerlijk zijn, hoewel sommige mensen er plezier aan beleven om de buitenkant van hun auto schoon te maken en op te poetsen, ziet iedereen het schoonmaken van het interieur als een echt karwei. Als u minder tijd wilt besteden met een stofzuiger in uw hand en uw Fiat er piekfijn uit wilt laten zien, dan kan het plaatsen van onze volledige set van slijtvaste Rubber Matten zeker helpen.


Ze hebben veel voordelen ten opzichte van de goedkope rubber matten die online en in de meeste accessoire winkels worden aangeboden. Allereerst zijn ze ontworpen gebruik makend van de exacte interieur afmeting van uw auto. Dus, of u nu een Fiat 500, Doblo, Panda, Freemont, 500L of Sedici heeft, u kunt verzekerd zijn van een perfecte pasvorm. Tevens komen al onze matten met bevestigingspluggen die aansluiten op de bestaande bevestigingspunten in de vloer van uw auto, en ook zullen ze gegarandeerd niet verschuiven.

Al onze Fiat Automatten zijn gemaakt van een hoogwaardige rubberen samenstelling die duurzaam maar ook lichtgewicht en flexibel is, dit maakt de installatie en verwijdering snel en gemakkelijk. We hebben onze matten voorzien van een langhoudende vanillegeur, en ze hebben een opstaande buitenrand om te voorkomen dat vuil en andere gemorste vloeitstoffen de tapijten van uw auto ru´neren. Uiteraard zullen de matten enige vlekken en sporen verbergen als de tapijten van de Fiat al beschadigd zijn.