• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Rubber Matten voor Hyundai

Hoewel sommige mensen plezier beleven aan het schoonmaken en oppoetsen van het exterieur van hun auto, durven we te stellen dat maar weinig mensen net zoveel plezier beleven aan het er goed uit laten zien van het interieur van hun auto – vooral als u denkt aan alle dingen die onbedoeld meegesleurd worden in de auto op een bijna dagelijkse basis. We hebben het hier over dingen zoals modder, regenwater en stof. En dan zijn er nog gemorste frisdranken, eten, natte honden en zelfs wagenzieke kinderen. Dus, tenzij u ervan houdt om het interieur van uw Hyundai schoon te maken, heeft u bescherming nodig. Dit is precies waar onze Rubber Automatten van pas komen.


Gemaakt van een hoogwaardige rubberen samenstelling, zijn ze flexibel en toch extreem slijtvast, erg duurzaam en toch lichtgewicht. Ze kunnen gemakkelijk geïnstalleerd worden en ook verwijderd wanneer ze even afgeklopt moeten worden of schoongespoten. Ze hebben ook een handige verhoogde rand rondom de buitenkant, ontworpen om veilig gemorste vloeistoffen en vuil vast te houden. Tevens hebben ze een opvallend bandenprofielpatroon en, omdat ze zijn voorzien van een langhoudende vanillegeur, ruiken ze net zo goed als dat ze eruitzien.

Al onze matten zijn voertuigspecifiek, wat betekent dat ze perfect zullen passen, ongetwijfeld veel beter dan de goedkope, universele typen automatten die bijna overal verkrijgbaar zijn. We hebben op maat gemaakte matten voor de Hyundai i20, i30, i40 en voor de grotere Hyundai ix35, Sante Fe en Tucson.