Treeplanken

Treeplanken

Het Travall stootbalkenassortiment is ontworpen om uw voertuig meer stijl te geven en grotere voertuigen makkelijker toegankelijk te maken, als de stootbalk gecombineerd wordt met een treeplank. We leveren stootbalken in roestvrij staal of zwart gecoate afwerking.

 

Al onze sets worden geleverd met twee stootbalken, montagebeugels en volledige bevestigingsinstructies. Afhankelijk van het merk van uw voertuig heeft het product specifieke bevestigingsbeugels om gemakkelijke installatie van de balken te garanderen. Toegang tot de onderkant van het voertuig is benodigd. Daarom is een redelijk niveau van bodemvrijheid noodzakelijk. Sommige accessoires hebben een goede kennis van gereedschap nodig. Natuurlijk moet veiligheid altijd topprioriteit zijn bij het werken met auto's.

 

De stootbalken zijn beschikbaar in een aantal combinaties van stijlen: ĽOptie 1: Zwart gecoate stalen stootbalken zonder treeplanken ĽOptie 2: Zwarte gecoate stalen stootbalken met treeplanken ĽOptie 3: Roestvrije stalen stootbalken zonder treeplanken ĽOptie 4: Roestvrije stalen stootbalken met treeplanken *Deze opties variŰren voor de fabrikant van uw auto. Gelieve eerst te zoeken op auto om de beschikbare opties voor uw auto vast te stellen.