• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Over Travall

Travall heeft een gevestigde naam als 's werelds toonaangevende producent van voertuigspecifieke hondenrekken. Met een hoofdkantoor en distributiecentrum in Derby in het Verenigd Koninkrijk, en een tweede kantoor en distributiecentrum in Duitsland, leveren wij aan een klantenbestand over de hele wereld via een geavanceerd logistiek netwerk. Het hoge niveau van service dat wij onze klanten verlenen wordt verzorgd door een professioneel, meertalig supportteam met grondige productkennis en een uitstekend gevoel voor dienstverlening. Om deze service te kunnen bieden, hebben we speciale telefoonlijnen opgezet in een aantal verschillende talen, om vragen te beantwoorden en bestellingen te verwerken.

Het merendeel van Travall producten wordt gemaakt door onze moedermaatschappij, de ASG Group Limited; een gespecialiseerde fabrikant van auto-onderdelen en toebehoren voor veel van 's werelds belangrijkste autoconcerns, zoals Honda, Hyundai, Land Rover, Porsche GmbH en het Volkswagenconcern voor Audi. Vanuit hun basis, ook in Derby, biedt ASG hoge kwaliteit ontwerp-, engineering- en fabricage-diensten voor internationale klanten, ook in een aantal niet-automotive sectoren, van lucht-en ruimtevaart en landbouw, tot medische bedrijven en marine.

Travall en ASG delen een gemeenschappelijke visie: door in te zetten op continue verbetering van producten en processen en de kennis van hun personeel, kunnen producten van wereldklasse worden vervaardigd met buitengewoon tevreden klanten als gevolg. Ondersteund door de ontwerpinnovatie en technische expertise van ASG, is het Travall’s doel om elke reis zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken, met hoogwaardige voertuigaccessoires die aansluiten bij de lifestyle van onze klanten en hun voertuigen.