• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Levenslange Productgarantie

Boven alles, geloven wij dat kwaliteit en design Travall uniek maakt.

We hebben zo veel vertrouwen in ons product dat we een unieke levenslange garantie bieden, wat betekent dat onze honden- en scheidingsrekken garantie hebben op productiefouten die kunnen ontstaan bij normaal en acceptabel gebruik gedurende de gehele levensduur van het product.

Travall is de grootste hondenrekproducent in de wereld, met letterlijk honderden verschillende uitvoeringen beschikbaar, allemaal op maat gemaakt voor een specifiek voertuig.

Ons toegewijde ontwerpteam van competente en hoog opgeleide technici meten elk belangrijk aspect van een voertuig op, rekening houdend met bijvoorbeeld zij-airbags, panoramisch zonnedak en hoedenplank om precieze en veilige installatie te garanderen.

Travall hondenrekken zijn gemaakt van unieke ovaalvormige buizen van zacht staal, die meer stevigheid bieden dan de standaard vierkante buizen die worden gebruikt door andere fabrikanten. Alle buizen en metalen onderdelen zijn met precisie lasergesneden en aan elkaar gelast met zowel machinale als manuele processen om het beste resultaat te bereiken, alvorens het rek gecoat wordt.

Gemonteerde rekken en onderdelen worden in een wervelbed van nylonpoeder gedoopt om volledige dekking te garanderen en dan gebakken op zeer hoge temperatuur om de nylon coating te verbinden met het zachte staal, wat resulteert in een extreem duurzame metallic grijze afwerking. Nadat de rekken en bevestigingssets zijn afgekoeld, ondergaan deze een laatste kwaliteitscheck voordat ze worden verpakt voor distributie en verkoop wereldwijd.