• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Veelgestelde Vragen


 

Past een Travall hondenrek van een vergelijkbare auto in mijn auto?

... Nee, Travall hondenrekken zijn echt ontworpen voor een specifiek merk en model auto en passen niet in een andere auto die uiterlijk of innerlijk op uw auto lijkt, of die een ander bouwjaar heeft.

 


 

Zijn Travall hondenrekken ook beschikbaar met een zwarte afwerking?

... Nee, alle Travall hondenrekken en scheidingsrekken zijn voorzien van een sterke, krasvaste donkergrijze nylon poedercoating. Wij zijn van mening dat deze kleur het best past bij de meeste autointerieurs.

 


 

Mijn auto is uitgerust met zij-airbags. Belemmert het Travall hondenrek deze airbags niet in geval van een ongeluk?

... Nee, alle Travall hondenrekken en scheidingsrekken zijn zo ontworpen dat airbags bij een ongeval niet gehinderd worden in hun werking.

 


 

Krijg ik korting als ik meer dan één artikel koop?

... Ja, er zijn verschillende Travall Packs die een flinke besparing bieden.

 


 

Mijn voertuig is voorzien van een zonnedak. Past een Travall hondenrek dan nog wel goed?

... Waar mogelijk probeert Travall rekken te ontwerpen die zowel in voertuigen met als zonder zonnedak passen. Voertuigen met een zonnedak hebben vaak een lagere dakbekleding om het mechanisme van het zonnedak in te passen, waardoor in enkele gevallen een hondenrek niet goed past. Lees alstublieft de productbeschrijving goed door en als u twijfelt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 


 

 

Ik kan een aantal onderdelen van mijn Travall hondenrek niet vinden. Is het mogelijk om deze los te bestellen?

... Ja, we kunnen onderdelen op bestelling leveren. Neem contact op met ons salesteam voor een prijsopgave.

 


 

Ik wil een Travall hondenrek kopen, maar er worden twee modellen getoond van mijn bouwjaar, welke moet ik kiezen?

... Soms verkopen autofabrikanten nog een ouder model uit de voorraad, naast het nieuwste model. Dit kan verwarrend zijn als u een voertuigspecifieke accessoire, zoals een Travall hondenrek, wilt kopen. Kijk goed naar de foto's van de voertuigen op onze website, en als u er niet uit komt, e-mail dan graag een foto van uw auto (bij voorkeur voor- en achterkant) naar onze klantenservice voor advies.

 


 

Waar worden Travall hondenrekken en scheidingsrekken gemaakt?

... Travall hondenrekken en scheidingsrekken worden ontworpen en geproduceerd in de historische stad Derby, in het hart van het Verenigd Koninkrijk.

 


 

Past een Travall scheidingsrek op een ander merk hondenrek?

… Nee, Travall scheidingsrekken kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met een Travall hondenrek.

 


 

Montagehandleiding

... Een montagehandleiding is beschikbaar als PDF download op elke productpagina. Een geprinte montagehandleiding wordt tevens meegestuurd bij elk aangekocht product, met duidelijke stap-voor-stap instructies.

 


 

Het lukt niet om het Travall hondenrek in mijn auto te installeren, wat moet ik doen?

... Als u problemen ondervindt bij het installeren van een Travall product of als u twijfelt over een bepaald punt in de instructie, neem dan gerust contact met ons op per e-mail, onder vermelding van het bestelnummer, productnummer en een beschrijving van het probleem. Digitale foto's zijn altijd handig om een beter beeld te krijgen van het probleem en helpen het Travall kwaliteitsteam om snel en effectief een oplossing te vinden.

 


 

Zijn jullie hondenrekken getest met een crashtest?

... Wij hebben een video waarin de productie en veiligheidsaspecten van onze hondenrekken, inclusief een crashtest aan bod komen. Klik hier om het te bekijken.


Ik heb een onderdeel dat bij mijn bestelling zat verkeerd geplaatst. Kan ik dit onderdeel apart van jullie bestellen?

Ja, u hoeft alleen onze klantenservice te bellen en zij kunnen u een indicatie geven voor het onderdeel dat u verloren heeft.


Ik ben de montagehandleiding die bij mijn Hondenrek zat verloren, kan ik er een ter vervanging krijgen?

U kunt exact dezelfde stap voor stap installatiehandleiding vinden op uw productpagina op onze website. Dit is in een formaat dat zowel bewaard en geprint kan worden.


Wanneer u een vraag heeft over de installatie van een Travall product die hier niet behandeld wordt, gelieve ons vriendelijke klantenservice team te mailen. Het is ook altijd handig om het ordernummer in uw e-mail te vermelden en, als het een Hondenrek is waar u een vraag over heeft, het artikelnummer, dat gevonden kan worden op het label onder het hoofdframe. Het is nog beter als u in staat bent om een digitale foto mee te sturen die het probleem laat zien.

 


Verenigd Koninkrijk BTW (Belasting Toegevoegde Waarde)
Dit is een webshop die 20% Britse BTW berekent. Deze website is niet bedoeld voor groothandelsklanten. Bij alle klanten die een aankoop doen op onze website wordt 20% BTW in rekening gebracht en zij moeten akkoord gaan met onze algemene voorwaarden. BTW-geregistreerde EU-klanten kunnen distributeur worden of incidenteel bestellen, en zijn verplicht hun BTW-nummer op te geven en te betalen via hun geregistreerde zakelijke bankrekening of zakelijke creditcard. Voor klanten van buiten de EU wordt geen BTW gerekend; zij zijn zelf verantwoordelijk voor invoerrechten en andere toeslagen die betaald moeten worden volgens de wetten en regelgeving die in hun eigen land gelden.