Verzending

Verzending

Orders die wij vˇˇr 15.00 CET ontvangen, worden dezelfde dag verzonden. Orders ontvangen na deze tijd op een vrijdag worden verwerkt en verzonden op de volgende maandag (met uitzondering van officiŰle feest- en vrije dagen). Levering aan een postbus is helaas niet mogelijk.

Wij maken gebruik van een aantal gerenommeerde Europese en wereldwijde koeriers. Hoewel we onze uiterste best doen om de opgegeven levertijden te realiseren, kunnen deze niet volledig worden gegarandeerd aangezien wij voor een groot deel afhankelijk zijn van de koeriersbedrijven die we gebruiken.

Ordertracking en assistantie

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, sturen we u een e-mail ter bevestiging met de details van uw bestelling.

Verzendkosten

Travall maakt geen winst op verzendkosten. We bieden volledig inzicht in onze verzendkosten, die we als scherp geprijsd beschouwen, en we verbergen de verzendkosten niet in de verkoopprijs van onze producten. Als onjuiste verzendkosten worden toegepast op moment van aankoop, als gevolg van een gebruikersfout, behoudt Travall het recht voor om de verzending van de goederen tegen te houden totdat het uitstaande bedrag is betaald.

Mislukte bezorging

Een veel voorkomende reden voor mislukte bezorging is dat er niemand aanwezig was op het afleveradres om voor ontvangst van de goederen te tekenen. Bent u op enigerlei wijze niet zeker of u aanwezig zal zijn wanneer uw zending aankomt, gelieve ons te voorzien van een alternatief afleveradres, of geef uw buren schriftelijke toestemming om te ondertekenen voor de order. Het is uitsluitend uw eigen verantwoordelijkheid om de ontvangst van goederen op het bezorgadres mogelijk te maken. In het geval dat een zending niet bezorgd kan worden, worden de goederen teruggezonden naar Travall en retourzendingskosten worden in rekening gebracht, alsmede de oorspronkelijke verzendkosten. Als er een bedrag wordt gerestitueerd aan de klant, worden deze kosten hiervan afgehaald.