• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Jaguar

Er is veel aandacht besteed aan het design van de elegante Jaguar XF Sportbrake. We hebben ook veel aandacht besteed aan het design van ons hondenrek, en we zijn net zo enthousiast als Jaguar omdat we ook de beste beschikbare materialen gebruiken. In dit geval is dat hoogwaardig zacht staal dat is afgewerkt met een unieke nylon poedercoating, dit maakt het extreem krasbestendig. Het rek komt in een neutrale grijstint die zonder twijfel het interieur van uw XF complementeert. Net zoals Jaguar, gebruiken we ook de allerlaatste productietechnieken, inclusief precisielassen en lasersnijden.


Als u een hondenbezitter bent, dan zal het plaatsen van een Travall Hondenrek een einde betekenen aan al die ongewenste aandacht die u krijgt van uw trouwe vriend terwijl u zich probeert te focussen op de weg. Het betekent ook dat u in staat zult zijn om het interieur van uw voertuig in de allerbeste conditie te houden, zonder tijd te hoeven besteden aan het schoonmaken van al die vuile pootafdrukken.

Maar wellicht belangrijker is het feit dat het installeren van een van onze rekken iedere reis, lang of kort, aanzienlijk veiliger maakt. Wanneer u stil staat bij hoe vaak u losliggende bagage in de achterbak van uw Sportbrake heeft liggen, kan het zinvol zijn om u en uw inzittenden te beschermen tegen de ernstige gevaren die kunnen ontstaan. Ieder jaar raken honderden mensen ernstig gewond door de items die we allemaal in onze auto’s hebben. In het geval van een botsing, kunnen zelfs ongevaarlijke items van de wekelijkse boodschappen gevaarlijk zijn als ze door de cabine vliegen met een hoge bewegingssnelheid. Maar met een hondenrek geplaatst, zal er een stevige barrière zijn die u tegen mogelijke gevaren beschermt. De solide constructie betekent dat het gewoonlijk een gewicht van 30kg kan absorberen met een bewegingssnelheid van 80km/h.

Uiteraard zijn niet alle hondenrekken gelijkwaardig gemaakt. En we geloven dat het op maat gemaakte design van ons het een veel veiligere optie maakt dan het goedkope ‘universele’ type rek. Omdat het exclusief ontworpen is voor uw XF, zal het er ook beter uitzien. En als het op het plaatsen aankomt, kan het gemakkelijk thuis geïnstalleerd worden in ongeveer 10 minuten, zonder te hoeven boren op onooglijke plaatsen.