• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Jeep

U kunt een van de meer avontuurlijke Jeep bezitters zijn die regelmatig off-road reist. Of wellicht komt een modderige parkeerplaats of een speelveld het meest in de buurt van een off-road beleving. Welke jeep rijder u ook bent, u wilt waarschijnlijk graag uw voertuig er piekfijn uit laten zien. Vaak geeft vuil aan de buitenkant van uw Jeep het voertuig karakter, maar wanneer het aankomt op het interieur, wordt niemand gelukkig van pootafdrukken of vuile sporen in de kofferbak. Met dit in gedachten, hebben we een antislip, slijtvaste rubber kofferbakmat ontworpen die meer dan sterk genoeg is om alles wat u met zich meevervoert te verdragen – van natte honden tot modderige sportuitrustingen.


Naast het feit dat ze extreem duurzaam zijn, zijn onze kofferbakmatten ook geproduceerd naar de exacte specificaties van uw Jeep, of u nu rijdt in een Grand Cherokee, Wrangler, Cherokee, Renegade of Compass. Dit maakt onze kofferbakmatten eenvoudig te plaatsen, en net zo gemakkelijk te verwijderen wanneer het tijd wordt om ze schoon te maken. Het betekent ook dat u volledig toegang zult hebben tot de bevestigingspunten van uw Jeep en, met zijn unieke verhoogde buitenrand, hoeft u zich niet meer druk te maken over gemorste vloeistoffen in de kofferruimte.

Onze Jeep matten zijn voorzien van een aangename en langhoudende vanillegeur, om uw voertuig net zo goed te laten ruiken als hij eruitziet. Ze zullen ook uitstekend weggeluid en vibraties verminderen; vooral handig als u honden met u meevervoert in de laadruimte.