Kia Accessoires


Travall heeft een selectie van een van de meest hoogwaardige Kia accessoires die online verkrijgbaar zijn, als een toegevoegde bonus, zijn al onze producten scherp geprijsd. Gespecialiseerd in accessoires voor uw voertuig, voert veiligheid voor ons de standaard. We hebben momenteel hondenrekken en scheidingsrekken voor verscheidene Kia modellen.


U kunt vandaag nog bij ons bestellen zodat u weer kunt reizen met vertrouwen, wetende dat uw hond veilig vast zit in de kofferbak van uw auto en gescheiden is van uw boodschappentassen of andere bagage. Met ons scheidingsrek kunt u de kofferbak van uw Kia namelijk verdelen in twee handige ruimtes. We bieden een snelle verzending voor al onze producten, dit maakt ons de nummer een voor Kia auto accessoires.

Als u op zoek bent naar een gerenommeerd bedrijf dat Kia accessoires aanbiedt, dan is Travall de site voor u. Waarom bekijkt u onze rubber automatten niet eens? Ideaal als u vaak kampt met een hond die modderige poten heeft na een lange wandeling. Of onhandige kinderen die vaak iets laten vallen, zoals frisdrank. Onze rubber matten hebben namelijk een verhoogde buitenrand die veilig enige gemorste vloeistoffen en ander puin opvangt. Indien ze smerig worden zijn ze gemakkelijk uit te nemen. Klop ze even af of spoel ze af met een tuinslang. Bovendien zijn ze voorzien van een aangename vanillegeur die uw auto fris zal laten ruiken voor vele maanden.

Als u op zoek bent naar kofferbakmatten, bent u ook op het juiste adres bij Travall. Niet alleen zullen ze het interieur van uw Kia complementeren, ze zullen tevens uw kofferbak schoon en netjes houden. Waar u ook naar op zoek bent vandaag, we zijn er zeker van dat u het zult vinden bij ons. Het assortiment van Travall bestaat uit producten voor de Kia Carens, Cee’d, Magentic, Picanto, Pro-Cee’d, Sorento, Soul en de Sportage.