Mini Accessoires


Ontdek vandaag nog de fantastische selectie van Mini accessoires die we op voorraad hebben voor u. Bij Travall kunt u auto accessoires bestellen voor Mini’s tegen indrukwekkende prijzen. Zorg ervoor dat u het meeste uit uw Mini haalt en bestel vandaag nog online een van de vele hoogwaardige auto accessoires die we hebben.


Als u een trotse eigenaar bent van zowel een hond en een Mini, dan heeft u wellicht uw bedenkingen over het bij elkaar brengen van deze twee. Maar u kunt er zeker van zijn dat uw Mini auto schoon en netjes is wanneer u eropuit gaat met uw hond voor een lange wandeling. Met een Mini hondenrek, kunt u de kofferbak van uw Mini transformeren in een plek die comfortabel en veilig is voor uw beste vriend. Ook beschermt het u tegen bagage die door de auto kan vliegen tijdens botsingen of plotseling remmen. Dit kan levens redden aangezien het gewicht van alledaagse items, die we allemaal wel eens bij ons hebben, veel zwaarder zal zijn dan het gewicht in een stilstaande positie van het item.

We bieden ook Mini rubber automatten en kofferbakmatten aan. Deze zullen perfect het interieur van uw auto beschermen tegen alledaags vuil en gemorste vloeistoffen die vaak de tapijten kunnen ruïneren. Welk model u ook heeft, we hebben op maat gemaakte Mini auto accessoires die zullen passen in een specifiek model. u zult ongetwijfeld alle Mini auto accessoires die u nodig heeft vandaag nog kunnen vinden bij Travall.

We vullen ons assortiment regelmatig aan, dus kom spoedig nog eens terug om te zien welke nieuwe producten we nu weer hebben. Ons Mini assortiment bestaat uit accessoires voor de Cabrio, Clubman, Countryman, Coupé en vanzelfsprekend de Mini zelf.