• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Hondenrekken voor Nissan

Als u op zoek bent naar een hondenrek om in uw Nissan Juke, Qashqai, Qashqai+2, X-trail, Pathfinder, NV200, of Pulsar te plaatsen, zult u misschien overweldigd worden door het transparante aanbod van producten op de markt. Er zijn goedkopere ‘universele’ typen hondenrekken, gemaakt voor alle typen merken en modellen, maar ook aanzienlijk duurdere rekken die aangeboden worden via uw plaatselijke Nissan dealer. Echter, wanneer het aankomt op zowel kwaliteit en waar voor uw geld, geloven we dat het Travall Hondenrek moeilijk is om te verslaan.


Het grote voordeel, naast de ontwistbare kwaliteit van de gebruikte materialen en de productie, is dat het exclusief ontworpen en geproduceerd is voor het type Nissan waarin u rijdt. Dus, in tegenstelling tot ‘universele’ typen rekken, zullen onze niet alleen perfect passen, maar zijn ze veel beter in staat om losliggende bagage tegen te houden om verwondingen aan u en uw inzittenden te voorkomen. En, aangezien honderden mensen ieder jaar serieus gewond raken door op het eerste gezicht ongevaarlijke objecten ten gevolge van een botsing op de weg, is het onmogelijk om het veiligheidsaspect van onze hondenrekken simpelweg te negeren. Zelfs kleine items van de wekelijkse boodschappen kunnen erg gevaarlijk blijken, waarbij grote items zoals gereedschap, bagage en kinderwagens nog meer schade aan kunnen richten.

Dus waarom de naam ‘hondenrek’? Nou, als u wel een hond heeft, zal de plaatsing van een Travall Rek betekenen dat u in staat zult zijn om u volledig te concentreren op de weg, zonder enige ongewenste afleidingen van overenthausiaste huisdieren. Aangezien ze op hun eigen plek zullen zitten in de achterbak van uw Nissan, zult u zich niet druk hoeven te maken over de smerige pootafdrukken op uw tapijten en bekleding.

U kunt het rek gemakkelijk thuis installeren in minder dan 15 minuten; door onze duidelijke en bondige instructies te volgen en slechts gebruik te maken van standaard gereedschap. Indien u besluit dat het niet nodig is tijdens een reis, kan het ook verwijderd worden in seconden en net zo gemakkelijk weer geplaatst worden.