Opel Accessoires


Bij Travall zit u goed als u op zoek bent naar hoogwaardige auto accessoires. Van hondenrekken en scheidingsrekken tot rubber automatten, ons uitgebreide assortiment garandeert dat u zult slagen bij Travall. We zijn een toonaangevende producent van voertuigspecifieke accessoires en u kunt vandaag nog online uw accessoires aanschaffen voor uw Opel.

We beschikken over een assortiment voor vele Opel modellen. Om de geschikte producten voor uw voertuig te vinden, hoeft u enkel enige gegevens in te vullen met behulp van onze eenvoudige online voertuig selecteerder. Na het merk, model en het productiejaar in te vullen, zult u doorgestuurd worden naar een pagina met alle accessoires die specifiek voor uw auto ontworpen zijn.

Voor velen onder ons is veiligheid een prioriteit op de weg. Toch vinden er ieder jaar ongelukken plaats die voorkomen hadden kunnen worden met behulp van een van onze producten. Ons hondenrek bijvoorbeeld, beschermt u tegen de gevaren die ontstaan tijdens het reizen met onbeveiligde bagage. Op het eerste gezicht ongevaarlijke items kunnen namelijk verwondingen aan u en uw inzittenden veroorzaken, wanneer ze met een hoge snelheid door de cabine vliegen tijdens een botsing of plotseling remmen. Ons rek vormt een veilige barrière tussen de kofferbak en de voorbank en achterbank van uw voertuig, waardoor u en uw inzittenden beschermd zijn.

Als u op zoek bent naar een manier om het interieur van uw auto te beschermen, dan zit u bij ons ook goed. Met onze rubber automatten en kofferbakmatten zult u namelijk geen last meer hebben van vuil en enige gemorste vloeistoffen door het unieke ontwerp van onze matten dat bestaat uit een verhoogde rand die veilig al deze morsingen vasthoudt. Kies vandaag nog voor Travall en u zult geen spijt krijgen. Onze producten zijn namelijk gegarandeerd van hoogwaardige materialen gemaakt met behulp van de allerlaatste productietechnieken. Ons assortiment van auto accessoires voor de Opel bestaat uit producten voor onder andere de opel Antara, Astra, Corsa, Insignia, Meriva, Mokka en de Zafira.