Hondenrekken voor Saab

Als u vaak reist met uw hond in de achterbak van uw Saab, dan kan het Travall Rek het leven een stuk gemakkelijker maken. Sta namelijk maar een stil bij het feit dat u niet meer afgeleid zult worden wanneer u zich probeert te focussen op het rijden, met uw beste vriend op zijn eigen plek in de achterbak. Ook smerige pootafdrukken op de stoelen en bekleding van uw auto zullen verleden tijd zijn. Echter, als u geen hond heeft, kan dit hoogwaardige rek nog steeds een van de meest praktische accessoires zijn die u ooit in uw voertuig zult plaatsen. Nog veel belangrijker dan dat, kan het ook daadwerkelijk levens redden.


9-5 Estate 1997 - 2005
Hondenrekken voor 9-5 Estate 1997 - 2005
    • Een perfecte, rammelvrije pasvorm, kwalitatief superieur aan die van universele hondenrekken.
    • Origineel kwaliteitsdesign op maat voor uw voertuig.
145,00 €Honderden mensen ieder jaar raken ernstig gewond door de alledaagse dingen die we allemaal wel eens bij ons hebben. Indien u namelijk betrokken bent bij een botsing, zullen deze items, als ze niet vastzitten, door de cabine vliegen met een hogebewegingssnelheid en, door de natuurwet, tevens met een gewicht dat veel hoger ligt dan het gewicht van de objecten in stilstaande positie. Dit betekent dat iets onschuldigs als een fles water van de wekelijke boodschappen u of uw inzittenden kan verwonden. Deze verwondingen kunnen nog veel erger zijn wanneer het aankomt op zwaardere items zoals gereedschap, sportuitrustingen, bagage voor de vakantie of kinderwagens.

Door een Travall Rek in uw Saab te installeren, zult u een stevige barrière tussen u en enige losliggende bagage die u in de auto heeft liggen cre?en. Ons rek is zo stevig dat het gewoonlijk een gewicht van 30kg kan absorberen met een bewegingssnelheid van 80km/h. U zult ondervinden dat ze veel robuuster zijn dan menig andere goedkopere ‘universele’ producten op de markt, en het kost slechts minuten om ze te installeren, en seconden om ze te verwijderen. De herinstallatie van het rek neemt ook maar enkele seconden in beslag.

We hebben op maat gemaakte Hondenrekken voor de estate versies van de Saab 9-3 en 9-5. Ze zijn beiden ontworpen gebruik makende van de exacte interieursspecificaties van uw speciale model en bijbehorende productiejaar, en ontworpen met hoogwaardig zacht staal voorzien van een duurzame krasbestendige coating.