• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Toyota

Door gebruik te maken van de exacte specificaties van de Toyota RAV4, heeft Travall een hoogwaardige kofferbakmat ontworpen en geproduceerd die perfect zal passen. Dit betekent dat het ook zeer gemakkelijk te installeren is, en zelfs nog gemakkelijker om te verwijderen wanneer het tijd wordt om de mat schoon te maken.


Een Toyota kofferbakmat van Travall biedt maximale bescherming tegen stof en vuil dat kan ophopen wanneer u dingen zoals smerige laarzen, tuinafval, vochtige sportuitrustingen of modderige honden in de kofferbak heeft van uw Toyota. Uiteraard zal onze mat ook uitstekend al aanwezige beschadigingen in de bagageruimte van de RAV4 verbergen.

Al onze kofferbakmatten zijn gemaakt van een slijtvaste en toch lichtgewicht rubberen samenstelling die niet zal verkleuren of barsten. Ze hebben een antislip oppervlak ontwerp, een verhoogde buitenrand die gegarandeerd enige morsingen veilig vasthoudt en, in tegenstelling tot de universele typen kofferbakmatten, zijn ze ontworpen om de bevestigingspunten in uw auto te incorporeren. Als u ook in het bezit bent van een hond naast een RAV4, zult u ook blij zijn om te horen dat al onze kofferbakmatten voorzien zijn van een aangename vanillegeur, wat uw auto fris zal laten ruiken voor vele maanden.