• Premium kwaliteit met een nauwkeurige pasvorm
  • Beschikbaar voor een breed scala aan voertuigen
  • Eenvoudig te installeren

Kofferbakmatten voor Volkswagen

Deze Volkswagen Kofferbakmat is de ideale manier om het interieur van uw auto er piekfijn uit te laten zien, en vrij te houden van enige schade die kan ontstaan door dingen zoals omgevallen boodschappen, huisdieren en planten van de plaatselijke kwekerij. Als de kofferbakvloer al tekenen van slijtage vertoont, dan zal het plaatsen van deze hoogwaardige Volkswagen accessoire ook enige onooglijke schade verbergen.


We hebben kofferbakmatten ontworpen exclusief voor de meeste VW modellen, inclusief de Golf, Tiguan, Touran, Passat, Touareg en Polo. Iedere mat is ontworpen op basis van de exacte afmetingen van de kofferbak in uw voertuig, dus u kunt er zeker van zijn dat ze perfect zullen passen. Aangezien ze lichtgewicht en flexibel zijn, kunnen ze zeer gemakkelijk en snel geplaatst worden. Maar dit betekent niet dat er ingeleverd is op de stevigheid. We hebben gekozen voor een slijtvaste rubberen samenstelling die lang mee zal gaan, zonder te barsten of verkleuren.

Om uw auto fris te laten ruiken, hebben we deze rubber mat van een aangename en langhoudende vanillegeur voorzien. Dit is vooral handig als u vaak honden bij u heeft in de achterbak van uw Volkswagen. Indien dit het geval is, zult u wellicht ook graag willen weten dat onze kofferbakmatten helpen bij het verminderen van weggeluiden en vibraties, dit maakt de reis voor uw huisdier veel comfortabeler.

Al onze kofferbakmatten komen met een verhoogde buitenrand om veilig enige morsingen vast te houden en, omdat ze specifiek ontworpen zijn voor enkel uw auto, kunt u nog steeds gebruik maken van de bevestigingspunten in de kofferbak.